Interworks, Author at InterWorks

Како да изградиш успешна кариера во ИТ?

Потребата од ИТ кадри во целиот свет, па и кај нас постојано расте. Потребата од аутсорсирани услуги кај странските компании е огромна, што од друга страна е голем предизвик за македонските компании, како во делот на пронаоѓање и задржување на клиенти така и во делот на пронаоѓање на вистински ИТ професионалци на домашен пазар. Во […]

1 2 3 5