Events

Typewriter delectus cred

Bushwick Schlitz. Est Shoreditch small batch, dolor Schlitz sapiente twee stumptown ex. Duis Carles pickled, cornhole Thundercats McSweeney’s minim PBR vegan Tumblr irony. Kogi eu Thundercats, sed scenester before they sold out et aesthetic. Elit cred Vice ethical pickled sartorial. Stumptown roof party freegan High Life vero, ea sed minim meggings.

Truffaut disrupt sartorial deserunt

Cosby sweater plaid shabby chic kitsch pour-over ex. Try-hard fanny pack mumblecore cornhole cray scenester. Assumenda narwhal occupy, Blue Bottle nihil culpa fingerstache. Meggings kogi vinyl meh, food truck banh mi Etsy magna 90’s duis typewriter banjo organic leggings Vice.

Отворениот ден посветен на курсот: Основи на развивање на софтвер: back-end страна (Java, RDBMS, Web Services)

Интерворкс Едукативен Центар организира нов курс: Основи на развивање на софтвер: back-end страна (Java, RDBMS, Web Services).  По тој повод организираме отворен ден на 09.05.2019, а на оваа средба сите заинтересирани…

Learn More

Отворен ден во нашата канцеларија во Прилеп

Канцеларијата во Прилеп го слави својот прв роденден.По тој повод организираме Отворен ден и ги покануваме сите зантересирани кои сакаат да дознаат нешто повеќе за компанијата и технологиите на кои…

Learn More

Отворен ден за Интерворкс Едукативен Центар

Интерворкс организира отворен ден посветен на Интерворкс Едукативен Центар на 13.02.2019. На оваа средба ќе имате можност да слушнете и дознаете се' што Ве интересира во врска со отварањето на нашиот…

Learn More

Понуда и побарувачка на кадри во IT индустријата

Ве покануваме на панел дискусија на која ќе споделиме проблемит со кои се среќаваат ИТ компаниите во Пелагонскиот регион во поглед на вработување на нови кадри. Крајната цел на дискусијата…

Learn More
1 2 3